0
0

مقالات زیبایی

مقالات زیبایی شرکت آرمان کاران زبده تولید کننده محصولات مرتبط با زیبایی
اندازه فونت: +

راکتور ورمی کمپوست

راکتور ورمی کمپوست

راکتور ورمی کمپوست
تولید مهم نیست,ارزان تولید کردن مهم است.اگر نمی توانید محصول خود را بفروشید,اگر قیمت محصولتان گران است,اگر تولید برایتان سخت است,مشکل فقط روشهای منسوخ شده تولید شماست.اما نگران نباشید,ما به شما کمک میکنیم.روش تولید سبدی,پشته ای دیگر جوابگوی قیمتهای پایین این بازار نیست.تنها روشی که در تمام کشورهای پیشرفته برای تولید کرم خاکی استفاده میشود فقط راکتور ورمی کمپوست میباشد.چون در این روش میتوانید در مساحت کمتر,با نیروی انسانی کمتر,محصول بیشترو با کیفیت تر تولید کرد و این یعنی (بهره وری).
شما در این روش در 4متر مربع میتوانید به اندازه 40متر در روش سبدی و 160 متر مریع در روش پشته ای تولیدی به مراتب راحت تر داشته باشید.از مزییتهای مهم این دستگاه تولید روزانه ورمی کمپوست با کیفیت و آنالیز مورد نیاز شما است .

دیگر قابلیت های دستگاه راکتور ورمی کمپوست:
1- استریل بودن مکان کارگاه
2- اپراتوری روزانه نیم ساعت
3- حذف نیروی کار اضافی
4- حذف هزینه های جابجایی و انرژی انسانی
5- تولید مثل بالای کرم و ازدیاد کوکون و لارو
6- تولید روزانه ورمی کمپوست
7- وارد نشدن تنش و استرس به کرمها
8- بدون نیاز به جداسازی کوکون از کود
9- اختصاص فضای بسیار کم با توجه به راندمان کاری بالا
10- تغذیه کرم به صورت روزانه و برداشت ورمی کمپوست روزانه
11- خروجی روزانه کود ورمی کمپوست
12- آسیب نرسیدن به کرمها
13- بدون نیاز به لایه برداری و جداسازی کود از کرم
14- خروجی روزانه کود 10 الی 20 کیلو گرم در هر متر مربع
15- بدون نیاز به شستشوی کود
16- سیستم آبیاری اتوماتیک

دستگاه مورد نظر دارای ابعاد مختلف به عرض یک متر وطول 4 متر میباشد که با توجه به میزان فضای کاری شما قابل تغییر تا سایز عرض 2 متر و طول 50 متر را دارا میباشد.کود تولیدی در این روش بصورت روزانه و بدون توقف برداشت شده و امکان برنامه ریزی دقیق تولید و فروش کرم و کود برای تولید کننده فراهم میشود.

به دلیل هوادهی مناسب بستر از طریق توری مشبک تعبیه شده در زیر دستگاه و امکان تغذیه متنوع و برنامه ریزی شده ی کرمها ، کود حاصل دارای کیفیت بالایی بوده و مناسب برای صادرات به بازارهای جهانی است.روش برداشت کود از دستگاه بسیار آسان است.بدین ترتیب که با چرخاندن دسته ی یک عدد وینچ دستی (یا روشن کردن موتور دستگاه در دستگاه های تمام اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک) تیغه ای در سطح بالایی توری کف دستگاه حرکت کرده و در مدت زمان چند دقیقه ای (بسته به طول دستگاه) مقدار معینی از کود کف دستگاه را الک کرده زیر دستگاه می ریزد.

به دلیل اینکه غذا دهی کرمها طابع شرایط خاصی است تمامی موادی که در دسترس کرمها قرار می گیرد به کود تبدیل شده و ضایعات تولید در این روش بسیار ناچیز است و این یکی دیگر از مزایای استفاده از رآکتور است. هر روز بجای کود برداشت شده از دستگاه مقدار معینی ماده ی غذایی از بالای دستگاه در اختیار کرمها قرار میگیرد.روش غذا دهی نیز مانند روش برداشت می تواند به صورت دستی ، نیمه اتوماتیک و یا تمام اتوماتیک انجام شود.
از مزایای دیگر این روش نیاز به نیروی کار بسیار کمتر و غیر ماهر جهت تغذیه کرمها و برداشت کود نسبت به روشهای دیگر است که خود باعث کم شدن هزینه ی تولید و از طرفی موجب بیشتر شدن مقدار تولید کرم و کود شده صرفه ی اقتصادی بالایی را فراهم می آورد.
در این روش نیازی به زیرورو کردن کود نیست.کرمها همواره در 10 تا 15 سانتیمتری سطح فوقانی دستگاه مشغول تغذیه و تخم گذاری هستند و همانطور که ذکر شد بصورت روزانه تغذیه می شوند.پس نیازی به جابجا کردن و هوادهی نیست .به همین خاطر هیچ استرسی به کرمها وارد نشده و تولید کود و کرم در دستگاه دچار وقفه نمی گردد و این خود عاملی است که مقدار تولید کرم و کود در این روش نسبت به روشهای دیگر بیشتر می شود و شما حتی یک دانه کوکون و لارو را ازدست نمی دهید.

((در این روش شما میتوانید در یک بازده4 ماهه مقدار کرمهایتان را از5تا12 برابر کنید,که این عامل باعث پایین آمدن قیمت تمام شده شما میشود.))

راکتور ورمی کمپوست

 

0
خالص کننده کرم خاکی
کرم خاکی پودر شده
 

نظرات

اولين کسي باشيد که نظر ارسال ميکند
Already Registered? Login Here
مهمان
چهارشنبه, 15 می 2024

تصوير امنيتي